CROSSLEAGUE – PROJEKT PRO VŠECHNY PŘÍZNIVCE FUNKČNÍHO TRÉNINKU

Že je ostravský FITPARK (www.fitpark.cz ) největší posilovnou v České republice, to už možná víte. Na ploše 1300 m2 nabízí širokou paletu sportovního vyžití ať už jsou vaše zájmy jakékoliv.

Posilovna s více než 160 stroji světových značek, rozsáhlá kardio zóna, funkční zóna, 4 badmintové kurty a dva sály pro skupinové lekce, které jsme si představili minule, takže víte, že týdně jich je na výběr ze šedesáti.

Možná i víte, že je partnerem mnoha sportovních projektů (Mad race, Čokoládové srdce,..) a 1.prosince odstartuje již druhý ročník dalšího z nich a tím je CROSSLEAGUE.

Crossleague je projekt pro všechny příznivce funkčního tréninku, který dlouhodobě prověří všestrannost atletů v kategoriích rozdělených tak, aby se mohli porovnávat s ostatními, kteří jsou na tom výkonnostně podobně.

Rychlost, síla vytrvalost, odhodlání, vzpírání, gymnastika, výzva, přátelství, fair play.6 měsíců kvalifikačních wod a červnu dvoudenní Crossleague Throwdown.

Vždy prvního dne v měsíci je vyhlášeno kvalifikační wod a atleti registrovaní na www.crossleague.cz mají 21 dnů na jeho splnění. Poté zadají výsledky do svých profilů, jsou zkontrolováni a za šest měsíců se ti nejlepší z nich dostanou na závěrečné závody.

Letos se finále konalo v jedinečných prostorách Dolní oblasti Vítkovic pod vysokou pecí a viděli jsme dechberoucí výkony podtržené přátelskou atmosférou, kotlem fanoušků a skvělým dj Femfingem.

Kde se budou konat další závody pořadatelé ještě nezveřejnili, ale my vám dáme včas vědět, kam se přijít podívat na ty nejlepší sportovce nejen z České republiky.

A pokud si chcete vyzkoušet a zjistit, co to vlastně ten funkční trénink je, přijďte za námi do Fitparku. Šest dní v týdnu pod dohledem zkušených trenérů Tommyho, Ondry, Honzy a Terezie si můžete vybrat z patnácti lekcí, které se konají ve funkční zóně a zamilovat si s námi fitness.

Všichni členové Fitparku mají skupinové lekce v rámci členství (měšíční, roční, bodová permanentka) zdarma a pokud stále váháte jestli Fitpark, stáhněte si na webu první vstup zdarma a vyzkoušejte sami.

(terka)