První raw cukrárna v Ostravě dnes otevřela

Stylové místo pro romantickou nebo pracovní schůzku, výborné zákusky a skvělá káva, tak by se dala popsat nová pobočka konceptu Secret of raw v metropoli Moravskoslezského
kraje.

Ochutnejte fantastické ovocné nebo čokoládové raw dorty. Bez lepku, umělých sladidel a živočišných produktů, zato s jedinečnou chutí a nádechem luxusu. Majitelé kavárny a
cukrárny v Jantarové ulici nedaleko centra Nová Karolina, Martina a Martin Miarkovi, budou mít otevřeno každý den v týdnu. Ve všední dny od 8 do 19 hodin, o víkendech začnou
o hodinu později.1

„Díky nápadu dcery jsme zjistili, že raw dezerty jsou prostě jiné a neskutečně dobré. Nadchly nás natolik, žejsme se rozhodli jejich výrobě věnovat naplno. Pak už šlo jen o to najítv Ostravě vhodný prostor a osvojit si všechny postupy a receptury,“ vysvětluje
Martina Miarková a dodává: „Specializujeme se také na jedinečné svatební a narozeninové dorty.“

Oslavte prodloužený velikonoční víkend něčím opravdu mimořádným
Nakrojte k snídani raw beránka a odpoledne zakousněte luxusní dort z nepraženého kakaa. Děti potěší barevná plněná vajíčka. Speciální velikonoční sladkosti na vás čekají v první ostravské raw cukrárně. Makového nebo ořechového raw beránka koupíte za 290 korun, velkého pro sedmičlennou rodinu za 650 korun. Zdobený čokoládový dort z kakaového másla, kešu oříšků, kakaa a agávového sirupu stojí 490 korun. Plněná vajíčka z kokosového
másla a raw čokolády v pytlíčku pořídíte za 65 korun. Beránka i dort lze objednat na adrese: martina@secretofraw.cz

2

Základem raw kuchyně (vitariánství) je snaha o co nejšetrnější úpravu potravin tak, aby v jídle či sladkostech bylo zachováno maximum vitamínů, minerálů, enzymů a dalších
výživných látek. Setkání s raw kuchyní je vždy mimořádný zážitek.

(nm) KP